Wyświetl pojedynczy post
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.04.2010, 14:14
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Się porobiło...Jak sporej części polityczne nie trawiłem, tak jest mi ich cholernie szkoda.Brak słów po prostu...
Nie byłem zwolennikiem prezydenta, ale to był NASZ prezydent... Dramat. Mam nadzieję, że tak jak było w przeszłości ta katastrofa nas zjednoczy.
Co do informacji jakoby pilot był informowany o tym, ze powinien lądować w Mińsku to nie biorę ją pod uwagę, to uważam to za brednie, gdyby wiedział, że są fatalne warunki, to z pewnością by podjął decyzje o lądowaniu gdzie indziej. Nie takie przekręty robili na świecie. Jeżeli ktoś jeszcze nie wie jak świat jest podły to powinien obejrzeć film: "11 wrześniea niewiarygodne fakty" jest zamieszczony na youtube dostępny z polski lektorem http://www.youtube.com/watch?v=JUpLVnzMsog
A tak z innej beczki, ostatnio doszliśmy z kumplami do pewnej oczywistej rzeczy: Z jakiego powodu ateiści maja wolne w święta kościelne... Albo kościół albo do roboty. W sobotę można im dać wolne ale w niedziele do roboty, to samo Wielkanoc, Boże narodzenie... Zaniżają tylko nasze PKB