Arapaho napisał(a):

|
Chyba kolego przysnąłeś w ostatnim tygodniu.
|
Mozliwe że rzeczywiście coś przespałem
Arapaho napisał(a):

|
No właśnie a ja mam w 4 literach co na stadionie zrobi jakiś Sport5 a nawet inny operator jeśli mój klub będzie miał z tego fige z makiem
|
Nie wiesz jak wygląda w tym momencie kwestia wynajmu, więc takie narzekanie na nie wiadomo co wcale nie jest konstruktywne. A to co będzie na stadionie oprócz klubu jest o tyle ważne, że zadbany stadion jest o wiele wygodniejszy w użytkowaniu niż pusty szkieletor. A skoro za stadion chce się wziąć Sport5 to na pewno czują kasę, bo oni tylko za takie rzeczy się biorą. Jeśli Wisła nie chce no to sorry, ja tam nie będę nikogo na siłę do tego przekonywał bo jest to bezcelowe
kot napisał(a):

Niestety wygląda na to, że będziemy mieli bryłę stadionu nie zamkniętą, gdyż prowadzone prace budowlane wskazują na nieuwzględnienie mojej sugestii oraz na niedotrzymanie słowa przez samego Obtułowicza, który jeszcze w roku 2008 obiecywał zabudowę tego narożnika. Zamiast teatru, jaki nam obiecywał, będziemy mieli dziurawą trybunę z uciekającą przez nią akustyką i wiatrem hulającym po boisku
|
Cięcie kosztów