Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.04.2010, 21:52
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
^^ To jest temat o stadionie więc się tu zajmujemy stadionem a nie innymi sprawami. Ty natomiast piszesz jakbyś już na 100% wiedział że operatorem będzie Sport5 mimo że nikt nie potwierdził nawet że rozmowy takie mają miejsce.
Chyba kolego przysnąłeś w ostatnim tygodniu.
Pierwszy z brzegu przyklad:

Miasto chce jak najszybciej wyłonić operatora stadionu Wisły. W tej sprawie prowadzone są rozmowy z firmą Sportfive. -Chcielibyśmy, aby zakończyły się one do dwóch tygodni, tak aby było już wiadomo, kto zajmie się zagospodarowaniem powierzchni komercyjnych pod trybunami stadionu - mówi wiceprezydent Krakowa Tadeusz Trzmiel. Zaznacza, że najlepszym rozwiązaniem byłoby wydzierżawienie całego stadionu Wiśle(tak jak to początkowo planowano), która później mogłaby poddzierżawić część komercyjną Sportfive. Na pytanie, czy jest inny potencjalny operator zainteresowany obiektem przy ul. Reymonta: - Obecnie są prowadzone romowy z firmą Sportfive.
(TYM)
Dziennik Polski

crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Poza tym mnie interesuje cały stadion a nie tylko to co będzie wynajmowała Wisła
No właśnie a ja mam w 4 literach co na stadionie zrobi jakiś Sport5 a nawet inny operator jeśli mój klub będzie miał z tego fige z makiem
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując