|
ehh az przykro to czytac. Jak mozna ak chciec w ogole manipulowac ludzmi jak chce to zrobic ITI. Jak ci ludzie odpowiedzialni za ta propagande moga spojrzec w lustro lub w oczy innego człowieka. Ale tak to jest, kibole sa smieciami bez zasad i honoru a dziennikarze sa super, i co tam ze klamia i manipuluja ciemnym ludem. Swietny tekst chociaz bardzo dlugi. Taka osoba ktora czyta GW i podnieca sie tymi artykulami na temat zlych kiboli to watpie zeby zechciala ten dlugi wywod przeczytac. Naprawde bojkot by sie przydal i to na skale calego kraju bo to jest smiech na sali ze w sumie jak sie zastanowic to te pismaki psuja nam czesc sportu narodowego, najwazniejsza jego czesc czyli kibicowanie.
Sorry za troche chaotyczna wypowiedz ale jak tylko mysle o tym ITI to jestem mega w****iony bo akurat zyje w takim miejscu gdzie niemal nikt z mojego otoczenia nie chodzi na mecze, nigdy w zyiu nie byl na meczu ale oczywiscie swoje wie i jak ja sie wybioeram na mecz to slyysze "nie jedz bo dostaniesz, na tych stadionach to sie tylko leja, kibice to glupki, kibicuja sami idioci z patologicznych rodzin, kibicuja pijacy". Czlowieka w****ia to jak ta propaganda działa na ciemny lud. Ale to jest chyba zmora XXI wieku- sa media i z nich czerpie sie cala wiedze, po co na wlasnej skorze cos sprawdzac przeciez telewizja ci cala prawde powie o wszystkim. Dobra koncze bo moglbym tak pisac i pisac a tutaj to jest bezsensowne bo chyba 100% czytajacych to wie ze kibice nie = bandyta
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 07.04.2010 o godz. 23:09.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|