Panowie. Jak widac ja jestem kibicem Arsenalu, Wisly i PSV Eindhoven. Wczorajszy mecz byl dla mnie podwojnie wazny ze wzgledu na to ze jestem kibicem Arsenalu, i antykibicem Barcelony(Imperialistow

). Jednak obiektywnie rzecz biorac to Barcelona to obecnie najlepszy klub na swiecie, a Leo Messi w wieku 23 juz doskoczyl do grona najwiekszych i najlepszych geniuszy futbolu. Za 2-3 lata bedzie mozna powiedziec ze jest najwiekszym jesli bedzie sie tak rozwijal i jesli tylko nie zlapie(odpukac bo patrzenie na jego gre to sama przyjemnosc) kontuzji jakiejkolwiek. Wczoraj pokazal w pojedynke gdzie jest on a gdzie jest reszta pilkarzy na swiecie. Nawet 4 pilkarzy nie zapobieglo utracie bramki po jego strzale z 21 minuty. POzniej juz bylo tylko gorzej. Przyjecie pilki, szybkosc w pojedynkach 1 na 1, strzaly, technika uzytkowa, drybling. Absolutny fenomen ktory bedziemy podziwiac jeszcze bardzo dlugo, tak samo jak cala gre Barcelony. Dwaj mali ludzie, a dwaj wielcy geniusze futbolu. Pep Guardiola i Leo Messi.
P.S. W 6 meczach 15 goli. To jest po prostu niewiarygodne. W LM na poziomie pucharowym 4 gole wbic jednemu zespolowi jest niemalze niemozliwe. Leo Messi wczoraj udowodnil, ze dla niego niemozliwe nie istnieje.