Wyświetl pojedynczy post
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2010, 23:17
slaskWKSslask napisał(a):Wyświetl post
Banasik na prezydenta! Rok temu Barca wygrywa z Chelsea,oczywiśie dzięki sędziom. Później wygrywa z MU-oczywiście fartem,rozjechanie Realu w Madrycie walcem-nic innego jak szczęście,wygrana wszysttkich tytułów do zdobyca na świecie- przypadek i spisek,wygrana z Realem w tym sezonie-pech i brak formy Krystyny,wygrana z Arsenalem i 4 bramki Messiego- Ogólnie to w reprezentacji jest słaby Stary- jesteś mistrzem! Ale jakbyś jeszcze mógł zza tego monitorka pogodzić się z tym kto rządzi w Europie,byłbyś jeszcze lepszy
Bo faktycznie jest słaby w reprezentacji. Skłamałem?

Zobaczymy kto rządzi w Europie, juz nie długo, ale najpierw dowiemy się kto rządzi w Hiszpanii - zobaczymy wtedy pewnosc siebie Katalończyków "z krwi i kości".

ed.

magowski napisał(a):
Wchodząc na forum miałem nadzieje że dostane jakas fajna bajke na dobranoc od banasika i nie przeliczyłem sie. Przypadek, pech, sędziowie, Messi jest tylko "bardzo dobry" bo nie gra tak dobrze w reprezentacji - za to Płaczek CR7 czy tam CR9 osiagi ma kolosalne .

Barcelona znów jest faworytem ligi mistrzów i jutro bardzo licze na MU i powtórke finału.
Ale czy ja gdziekolwiek, cokolwiek napisałem o Ronaldo? Uwielbiam wkładanie słów w czyjeś usta - good job magowski!
Ostatnio edytowane przez banasik : 06.04.2010 o godz. 23:20.
Odpowiedz cytując