Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2010, 22:24
Zgadzam się z tymi kibicami, co kibicują Wiśle, bo tych ligowych altruistów za Cupiała pieniądze nie mogę już czytać, mimo szacunku do nich. Niech tam dla nich Robert Lewandowski oraz Amica Poznań ( dla nich Lech ) najlepszy w Polsce i Europie jest. Ja tam kibicuje Wiśle a w niej między innymi Pawłowi Brożkowi i mam do tego jeszcze, ogromny dla niego szacunek, uważając go w ślad za tytułami przez niego i Wisłę zdobywanymi, za najlepszego ostatnio napastnika w lidze.

Wierzę, że Paweł Brożek odzyska formę i to już niedługo, bo Wisła go bardzo potrzebuje i to natychmiast. Doradzam mu przestać się rozczulać czy analizować swoją słabość, tylko od najbliższego meczu zacząć zapieprzać za piłką i do piłki, nie dyskutując z bratem lub innymi na boisku, tylko strzelać, zdobywać gole i asystować, z zębem i wiarą w siebie oraz kolegów. Musi wesprzeć Wisłę jak najszybciej w walce o mistrza a potem w pucharach i ja nic więcej od niego nie oczekuje. A wzmocnienia, w tym ofensywy, to inna sprawa i teraz piłka leży po stronie Kapki, Jarosza, Junco oraz Clebera, bo nie wierzę w brak przyzwolenia Cupiała w dobie nowego otwarcia stadionowego, tak jak i nie uwierze, że mając stadion, nie będzie bazy treningowej, bo to jest logicznie niemożliwe.
Ostatnio edytowane przez kot : 07.04.2010 o godz. 01:13.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując