Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2010, 21:45
Cytat:
A co jeśli nie zacznie inwestować ? (a nie zacznie, mogę się założyć)

P.S. Sensownie pisać a nie podkreślać swoich postów pogrubieniem - to jest świetny sposób na zwrócenie na siebie uwagi!
to nie zacznie i bedziemy sie cieszyc z 3 miejsca. I tak zle i tak niedobrze. Teraz mamy MP ale styl w jakim je zdobywamy jest slaby a poziom ligi z roku na rok coraz gorszy. W takiej lidze gdzie nikt nie mysli o wzmacnianiu sie to my nigdy nie podskoczymy o poziom w gore. Jak bedzie tak dalej ze Wisla sobie zdobywa Mistrzostwa a gra piach to zawsze w Polsce fartem raz na 4 lata jakis zespol zajdzie dalej w europejskich pucharach niz ostatnia runda kwalifikacji.
Co do pogrubionego tekstu to przez omyłke mi sie musialo kliknac w pogrubienie. A to ze nie zgadzasz sie z moim zdaniem to chyba nie znaczy ze ja pisze bezsensownie. Moze napisze w skrocie.
Nie wzmacnia sie cała liga= Wisła gra do dupy bo i tak jest pierwsza, nie ma kasy na nic bo i na nic byc nie musi skoro ciagle jestesmy na 1 miejscu
Wzmacniaja sie kluby i gonia Wisłe = Wisła zeby nadal byc dobra musi sie wzmacniac. A jak sie nie wzmocni to chociaz wiemy ze Cupiał chcialby LM a nie chce nic zrobic w tym kierunku.
No ale jak sie Wam podoba tak jak jest, ta gra czesto bez ambicji to ok, tylko czemu pozniej wyzywacie naszych pilkarzy i robici jakies akcje z fuckami do Pawełka (Bytom).

EDIT:
A poza tym juz ten proces wzmacniania sie jest rozpoczety. Obecnie w wielu klubach mowi sie o wielkich celach, o budowaniu wielkich druzyn ktore beda walczyc o Mistrza. Predzej czy pozniej komus ten biznes wypali. Obecnie jedynym klubem ktory nie tylko cos mowi ale i robi jest Lech. Maja jakas tam mysl na temat skautingu, maja kase na transfery i wcielaja te transfery w zycie. Niestety obecnie to my mozemy tylko pomarzyc o takim Krivcu, Kasprziku, Gancarczyku czy Buriciu. My wolimy testowac, testowac i testowa!! A to jakis Vinicius sie trafi a to Beto a to jakichs 20 bramkarzy. Jesli ten stan rzeczy sie utrzyma jeszcze jakis czas to nas Amicolech pozostawi daleko w tyle.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 06.04.2010 o godz. 21:53.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując