Wyświetl pojedynczy post
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2010, 14:22
Coach napisał(a):Wyświetl post
A kurde ale go zjechał. Ryś miś w formie
Co do Mixtapu Prosto, żeby nie było, że 600 ma przy nim mały udział (liczba bitów) to miksuje on całość O poziom chyba się nie trzeba martwić skoro zgodził się go "patronować"
Endorfinka napisał(a):Wyświetl post
"Peja został uznany za winnego publicznego namawiania do pobicia. Sąd Rejonowy w Zielonej Górze ogłosił we wtorek, 6 kwietnia 2010, wyrok wobec Ryszarda A. Raper nie stawił się w sądzie, reprezentował go adwokat.
Muzyk został ukarany grzywną w wysokości 6 tys. zł oraz nawiązką na cel społeczny. Wyrok nie jest prawomocny. Obok grzywny i nawiązki w kwocie 3 tys. zł na rzecz Ośrodka Integracji Społecznej w Zielonej Górze, raper ma pokryć koszty sądowe w wysokości 953,56 zł, zapłacić 1220 zł za pełnomocnika oskarżyciela posiłkowego. Sąd orzekł także wypłatę 5 tys. zł na rzecz powoda oraz 250 zł opłaty za wpis od pozwu cywilnego."

A Wy dalej jarajcie się takimi raperami

"Usiądź weź krzesło,kim jest ****a Pelson ,**** mnie obchodzi co powiedział Eldo,**** mnie obchodzi hipokrytów społeczeństwo które nigdy w życiu ze mną w jednym szeregu nie szło..." "... O to ja wróg publiczny, na pohybel tym co sapią-na deszcz się nie zanosi przejdzie bokiem-rzuć parasol... Hejterzy hejterzy słabiaki,społeczniaki wszyscy ci co cienko piszczą no ilu takich? Powiem wprost znaczna większość te cipy piszczą cienko bo żałoba ich zbliża tworzą przeciw mnie jedność.Spokojnie po kolei jestem sam się nie rozdwoje za racjami swymi stoje a ten numer już przebojem..."
Ostatnio edytowane przez bebeto : 06.04.2010 o godz. 14:36.
Odpowiedz cytując