7 kotów napisał(a):

Ta “namiastka napastnika” strzelila ponad 70 ligowych goli.
Wez sie zastanow zanim cos rownie idiotycznego znow napiszesz.
|
Pisze tu o Brożku w kontekscie Europy. Ile strzelił Brożek bramek w europejskich pucharach?Tak jest, strzelił 70 goli w lidze, ale ile w niej gra już lat? Ile zmarnował setek lub nie strzelił do bramki z dosłownie 3 metrów?Taki ktoś poradził by sobie na zachodzie?
Zobacz, aktualne nie za bardzo funkcjonuje pomoc, więc nie ma Brożek podań, by wepchnąć piłkę do bramki a taki Żurawski potrafił minąć paru, zrobić przewagę, podać lub urżnąć w "okienko".A Brożek?
Zazwyczaj jego gole do dobitk lubi strzały na " pałę".Przykład, który to świetnie ilustruje, to ostatni mecz z Polonią, gdzie dostaje piłkę na polu karnym i z zamkniętymi oczyma wali na bramę zamiast przełożyć piłkę na drugą nogę lub zrobić balans ciałem.(Wiem wiem, łatwo się piszę, ale mam prawo wymagać tego, od rzekomo najlepszego napastnika ligi)
Nie chcę mi się wierzyć, że to wina kontuzji, czy nie w pełni przepracowanego okresu treningowego.To chłop, który gra w piłkę pewnie z 20 lat, więc jak to jest możliwe, że nagle zatraca czucie piłki?
Jak dla mnie to jeden z najbardziej przereklamowanych piłkarzy ligi.