JarTSW napisał(a):

Ta, cieszycie się, że przyjście Skorży do Legii może być osłabieniem tego zespołu, a ja się nie zgodzę.
Maciek pokazał, że trenerem jest świetnym, akurat w naszych warunkach było coraz gorzej, bo po pierwsze, nie dostawał graczy jakich chciał zazwyczaj, po drugie, kasy na transfery nie było.
Z Legią, gdzie kasa na transfery jest o wiele większa, niż u nas będzie mógł naprawdę pokazać co potrafi jako trener-menadżer.
Chyba nie wszyscy pamiętają, jak nas sprał jego Groclin na Reymonta, to może przypomnę, 0-4.
|
następny, który pisze rzeczy zupełnie oderwane od rzeczywistości. Mam pytanie, do takich jak Ty- piszecie, żeby w ogóle coś pisać, czy wierzycie w te swoje brednie? Pokaż mi w Legii tą "o wiele większą kasę na transfery". Pokaż mi gotówkowe transfery Legii z ostatniego roku. A teraz porównaj to sobie z sytuacją w Wiśle.
I łaskawie skończ pisać bez sensu.
Pokazał jak świetnym jest trenerem. Owszem. 3 i 4 lata temu, kiedy miał samograje, a nie drużyny. Potem chyba postanowił zamydlić wszystkim oczy, bo bał się oferty z Realu, a przecież miał w Wiśle tyle do zrobienia.
I na koniec pytanie, czy dobry trener na siłę próbuje dobrać zawodników do swojej gównianej taktyki (czyli "wyjeb piłkę w przód na wysokiego napastnika"), czy stara się dostosować taktykę do tego, co ma, aby piłkarze mogli ją jak najlepiej wykonywać?
Znając życie, niedługo zaczną się tu wpisywać " prawdziwi kibice Wisły" życzący Skorży przyjazdu do Krakowa z Legią i zlania dupy Wiśle.
I nie piszcie tu o porażkach z Legią i Lechem, bo chodzi o pierwszą od 52 lat pierwszoligową porażkę z parchami, plus największą w historii klubu kompromitację na arenie międzynarodowej i styl gry drużyny doprowadzający do wymiotów ludzi oglądających mecze w jej wykonaniu. Nie widzieliście tego, fanatycy Skorży?