Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2010, 21:53
Co do ligi francuskiej to poziom rzeczywiscie słaby. Jedna z 5 najlepszych lig Europy (dla mnie plasuja sie razem z Niemcami na 4 miejscu). Francuska liga jest zajebista pod kazdym wzgledem. Choc nie ogladałem wiele meczy z tej ligi to wiem ze tam jest wysoki poziom, mozna zobaczyc super mecze nie odstajace poziomem od tych meczow z Anglii czy Hiszpanii. Do tego jak sie ktos sprawdzi w tej lidze to mysle ze ma papiery na to zeby wyjechac do Anglii, Wloch lub Hiszpanii i cos zdziałac. Osobiscie jestem ciekawy czy Jelen by sobie poradzil wlasnie w ktorejs z tych 3 lig

Cytat:
kto to jest lewandowski? i co on osiagnal? bo poki co rozumiem ze jest liderem w klasyfickacji strzelcow w polskiej lidze
prze **** na plaskie dachy
No narazie strzela na polskich boiskach. Jelen tez zanim nie odszedl z Wisły to był kopaczem z Polski a teraz jestem pilkarzem niezłego kalibru. Grac we Francji i to z powodzeniem to juz jest cos. Mozna mowic o jakiejs karierze tego chlopaka a nie kopaniu sie po czole cale zycie w polskiej lidze czy tez grzaniu lawy za granica. Szacunek dla niego bo jak jeden z niewielu Polakow robi kariere obecnie. To samo moze byc z Lewandowskim. I ja mu tego zycze bo brakuje nam pilkarzy w reprezentacji. A fajnie by było widziec w kadrze Lewego, Jelenia, Kube, Obraniaka, Murawskiego, Majewskiego (?) - no no no sam sie dziwie. Jakby te chlopy byli w formie to naprawde fajna kadra. Szkoda ze defensywy nie mamy. Ale troche sie rozpisalem, morał jest taki ze zanim nie wyjedzie za granice to oczywiscie takie teksty jak Twoj sa prawdziwe lecz niesprawiedliwe.

A co do obrazania tutaj na forum Skorzy. A raczej wysmiewania sie z niego. Szkoda ze chlop zdobywa z nami 2 MP, odchodzi zostawiajac druzyne na fotelu lidera a kibice Wisły z niego szydza. Wiem, wiem byly porazki z Levadiami, Lechami, Legiami, racoviami ale ogolny obraz jest tez taki ze przez te niecale 3 lata jesli chodzi o Ekstraklase to sprawdzil sie w 100%. Ba to z nim pokonalismy Barcelone. Troche szacunku by sie nalezało. Mozna było lzyc jak był u nas, zaraz jak odszedl ale teraz kiedy juz ochlonelismy nadal na niego jechac. Ale rozumiem nie ma to jak samemu nic nie osiagnac a sie dowartosciowywac i jechac po kims co cos osiagnal. Nie jestem zacieklym obronca Macieja, nie mam klapek na oczach, wiem ze popelnial błedy, nie jestem zacieklym obronca naszego obecnego stylu gry, wiem ze gramy piach ale jak ****a czytam takie posty jakis s****ysynow ktorzy potrafia tylko krytykowac i nasmiewac sie z mojej Wisły i ludzi dzieki ktorym przezywałem, przezywalismy tyle pieknych momentow to noz mi sie w kieszeni otwiera i czasem wstydze sie ze jestem Wislakiem. Dobranoc. Smiejscie sie dalej z Macka bo on tylko zdobyl z nami 2 MP, pokonał Barcelone, wtedy 40 tys ludzi krzyczało Maciek Skorza a teraz sobie polowa z nich krzyczy Maciek cioto - to raczej wystawia wam nieciekawa laurke a nie trenerowi ;/
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując