Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.04.2010, 21:14
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Widze ze deliberujecie tutaj nad tym ktory z dwojki Jelen - Lewandowski jest lepszy. Ja odpowiem krotko i obiektywnie. Moim zdaniem o wiele lepszy jest Irek Jelen.
To że na dzień dzisiejszy Jeleń jest lepszym zawodnikiem to nie ma dwóch zdań, tyle że Jeleń jest bliżej końca kariery a Lewandowski de facto ją dopiero zaczyna więc jak czytam tekst np Kamila 'kto to jest Lewandowski i co osiągnął', to nie wiem czy przemawia przez niego zwykła złośliwość czy ma problem z myśleniem, bo to możemy się tak bawić i odwrócić sytuacje pytając a kim był Jeleń w wieku 22 lat i co osiągnął.

Sam Lewandowski mnie do końca nie przekonuje, ma spore problemy z techniką i nie wiem czy 22 lata to już nie za dużo by to nadrobić. natomiast oczywistym jest że jak ma ambicje i ma zamiar zapierdalać na 100% to musi z Polski wyjechać w nadchodzącym okienku.
Bo każdy dalszy rok tu spędzony to rok stracony gdzie oczywistym jest że jemu zajmie minimum rok, by nadrobić braki kondycyjne, które przy takim systemie i tak małej ilości grania jak u nas , są oczywiste.

ps a co do Jelenia - jedna z większych pozytywnych niespodzianek jak dla mnie, boje się jedynie że będzie to tak jak z naszymi zazwyczaj, czyli duży awans sportowy/finansowy i po chwili ława
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 05.04.2010 o godz. 21:17.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując