lucekj napisał(a):

|
ale dla gości, ktorego druzyna nie istnieje a zastapilo ja dysko polo grajace na poziomie juniorow Wisly z 2002 roku Amica gra piłke z innej planety, a Robert L. jest Bogiem :]
|
Groclin gra na poziomie juniorów Wisły z 2002 a obecna Wisła nie potrafi mu strzelić choćby jednej szmacianej bramki.
Polonię JW zlikwidował w zeszłym roku, kupił Groclin i zmienił nazwę. Nikogo o zdanie nie pytał. Jest szansa - na co liczę - że Groclin spadnie, JW z TW Olinem odejdą, reaktywujemy Polonię i będziemy obchodzić 100lecie w IV lidze. Oby.
Amica czy Lech, organizacyjnie, piłkarsko, kibicowsko...pod każdym względem to inna planeta. Groclin był blisko nich i gdyby Drzymała to poprowadził dalej tyle że w dużym mieście to walczyliby dzisiaj z Lechem o mistrzostwo.
rafil napisał(a):

|
(...)Z innej planety to gra Barcelona albo Real Madryt. Lech gra dobrze, stwarza sytuacje i je wykorzystuje. Ma potencjał, ale mówienie, że gra z innej planety to lekka przesada.
|
Barca to inna galaktyka a Lech jest poza zasięgiem każdej drużyny w tej żałosnej lidze w tym momencie a wydaje mi sie, że gra z meczu na mecz lepiej. Widziałem sparing Lecha z Crvena Zvezda przed rundą i byli już wtedy jak zaciśnięta pięść.