0 22 napisał(a):

Może w tym, że Lewandowski drugi sezon z rzedu strzela sporo bramek, łacznie w pierwszej lidze zagrał 50 meczów i strzelił 27 goli, a Sobiech w 38 strzelił ich 12? Bez jaj, Lewandowski to jest gwiazda ligi (jakiej to juz inan sprawa), a Sobiech może nią być - raczej jest na etapie Micańskiego ((gdyby ten nie mial wtopy kiedys). Niech zagra chociąz ze dwa sezony na tym poziomie, strzeli gole Austrii Wiedeń (która osmieszała Legie) albo Grashoppers..
P.S. Ja na tym forum raczej nie widze rozszalałych amicowców, lecz kogos innego..
|
Idąc wcześniejszym tokiem rozumowania. Lewandowski jest 2 lata starszy od Sobiecha.
W tym wieku(Sobiecha) Lewandowski grał w 2 lidze

czyli Sobiech jest lepszy
Niech się dzieje z Lewandowskim co chce. Niech nawet sobie jedzie do Serie A, przynajmniej gazety będą miały o czym pisac w lipcu. O chłopaku będzie głośno przez chwile..
Dobra skończmy już tą dyskusję o polskich gwiazdorkach bo się nudna robi jak flaki. Dla kibica Amici Lewandowski jest super gwiazda, a dla nas ( przynajmniej w części ) Wiślaków jest tylko wyróżniającym się piłkarzem w polskiej -
powtarzam - polskiej lidze.
A dla Legionistów jest powodem to dyskusji na forum Wisły
Robson_ABG napisał(a):

|
Ludzie ogarnijcie się... spotkałem minimum 5 postów ( słownie : pięć sztuk ) które wypominają, że R. Lewandowski nie strzelił gola albo nie trafił w bramke... Brawo. Brożek strzela minimum 4 gole w każdym meczu i ma 30 celnych strzałów. Gratuluje obiektywności. Aha i jeszcze jedno polska liga to nie podwórko gdzie wyniki są na poziomie 4 - 9
|
a kto tu mówi że Brożek jest lepszy? z tego co mnie się wydaje to my tu rozpatrywaliśmy/jemy to czy R.L poradziłby sobie za Polska granica, w kraju troszeczke bardziej cywilizowanym piłkarsko.