Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2010, 20:17
No właśnie, widać dla wielu Jeleń to nadal nikt znaczący, bo gdy odchodził z Polski, media prawie tego nie zauważyły i nie zrobiły z niego popularnego bohatera transferowego. W mediach królował Żurawski i jego Celtic czy Rasiak lub Niedzielan albo Matusiak a nie jakieś tam Auxerre małomównego Jelenia, którego ja bardzo chciałem wtedy w Wiśle.

Trochę pokory z tym Lewandowskim, bo jeszcze w kraju mu trochę brakuje aby okrzykiwać go naj naj i ja dla przykładu w Wiśle wolałbym Sobiecha, tak jak kiedyś Jelenia zamiast tych wyżej wymienionych medialnych bohaterów transferowych, jeśli już mówimy o autentycznie rokujących piłkarzach. Nie wyprzedzajmy rzeczywistości co do czasu piłkarza Amici, bo nie wiemy czy nie skończy się , jak z tymi piłkarzami Groclinu czy Bełchatowa ( bo nawet Żuraw nie dał aż takiego ciała na eksporcie, jak owi gwiazdorzy). Rutkowski z Kucharskim już od dłuższego czasu chcą sprzedać Roberta, ale raczej nikt nie chce za niego dać powyżej jego wartosci i wygląda na to, że teraz już odejdzie przy pierwszej okazji, zanim wena medialna go opuści.

Edit

Ps.
0 22 napisał(a):
P.S. Ja na tym forum raczej nie widze rozszalałych amicowców, lecz kogos innego..
A kogo chciałeś widzieć na Wiślackim forum ? Musisz odwiedzić Amicowskie i tam dostaniesz brawa za apologie na rzecz Roberta.
Ostatnio edytowane przez kot : 04.04.2010 o godz. 21:06.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując