Wyświetl pojedynczy post
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.04.2010, 19:42
Acima napisał(a):Wyświetl post
Żurawski w wieku Lewandowskiego grał w Warcie Poznań (II-III liga). W 59 meczach zdobył AŻ 5 bramek. Szukaj dalej.

Otóż to.

A Jeleń odchodził z Wisły Płock, a nie z Lecha, do którego tutaj u niektorych jest jakies gigantyczne cisnienie. I dlatego pewnie nikt sie nie zesrał, bo watpie by Wisła Płock kogos bolała.

huehuecoyotl napisał(a):Wyświetl post
Kto w Serie A gra jednym napastnikiem Ile, spośród dwudziestu drużyn Serie A gra jednym napastnikiem? Lewandowski, jak na polskie warunki to świetny napastnik i nie zmieni tego kilka zmarnowanych sytuacji w meczu z Legią. Jeśli poprawi wykańczanie akcji (a są spore szanse, że tego dokona) to naprawdę może zrobić karierę
Nie wiem. Pamietam, ze za czasów Matusiaka na pewno Palermo. Widocznie cos pokreciłem. W kazdym razie uwazam, ze Serie A to za wysokie progi - chyba, ze pojdzie gdzies do Catanii czy cos, ale tam bedzie bardzo ciezko o bramki. Moim zdaniem zly pomysl. Z doniesien prasowych co prawda najbardziej podoba mi sie opcja Genoa, ale nie wierze, zeby sobie tam poradzil. Mimo, ze jest jak na polskie warunki swietnym pilkarzem.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując