Acima napisał(a):

|
Żurawski w wieku Lewandowskiego grał w Warcie Poznań (II-III liga). W 59 meczach zdobył AŻ 5 bramek. Szukaj dalej.
|
Otóż to.
A Jeleń odchodził z Wisły Płock, a nie z Lecha, do którego tutaj u niektorych jest jakies gigantyczne cisnienie. I dlatego pewnie nikt sie nie zesrał, bo watpie by Wisła Płock kogos bolała.
huehuecoyotl napisał(a):

Kto w Serie A gra jednym napastnikiem Ile, spośród dwudziestu drużyn Serie A gra jednym napastnikiem? Lewandowski, jak na polskie warunki to świetny napastnik i nie zmieni tego kilka zmarnowanych sytuacji w meczu z Legią. Jeśli poprawi wykańczanie akcji (a są spore szanse, że tego dokona) to naprawdę może zrobić karierę
|
Nie wiem. Pamietam, ze za czasów Matusiaka na pewno Palermo. Widocznie cos pokreciłem. W kazdym razie uwazam, ze Serie A to za wysokie progi - chyba, ze pojdzie gdzies do Catanii czy cos, ale tam bedzie bardzo ciezko o bramki. Moim zdaniem zly pomysl. Z doniesien prasowych co prawda najbardziej podoba mi sie opcja Genoa, ale nie wierze, zeby sobie tam poradzil. Mimo, ze jest jak na polskie warunki swietnym pilkarzem.