Jaroo1 napisał(a):

|
Mam pytanie do tych ktorzy graja silnymi zespołami w danych ligach i gra dobrze im idzie. Mianowicie czy zmieniace cos w taktyce co sezon? Czy sa to gruntowne zmiany czy kosmetyczne? Ja mam tak ze mam dobra taktyke, wygrywam, dobrze mi idzie a w nastepnym sezonie ta sama taktyka lipa. Dopiero jak zmienie kilka elementow to znowu gra jest skuteczna. Dziwne to jest. Gram taktyka "a", idzie galancie. Dokonuje wzmocnien w okienku transferowym i zamiast powinno isc lepiej bo do taktyki przyzwyczajeni wszyscy a do tego sa znaczace wzmocnienia to idzie słabiej ;/ Ale zmieniam styl gry, np zamiast wystawiania pomocnikow na srodek boiska odaje skrzydlowych i znowu jest ok...
|
ja gram/łem Slavią, Wisła, PSG, hmm i to chyba wszystko z tego FM`a. Taktyki przez sezon, wogóle nie zmieniałem, jedyne zmieniałem zawodników i ich motywacje.
Z Wisła przez 7 sezonów 6 MP półfinały PE, puchary PP i SP. Ze Slavia to samo jak nie wiecej. PSG już cieżej ale nigdy poza pierwszą 3.
Taktyki przez 7 sezonów w Wiśle nie zmieniłem ANI razu. Tak samo jak nie zmieniam obciążeń treningowych.
Tyle że ja prawie wogole nie kupuje zawodników powyzej 19 roku życia

No i w ocenie zespołu, mam maksymalne zgranie i zrozumienie