Wyświetl pojedynczy post
wojtala88
Banita

Od: 12.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2010, 22:39
Co do Brożków to się zgodzę, do Kirma i Jirsaka to ci się dziwie że w ogóle go porównujesz do nich ponieważ grali zaledwie parę minut. A Jeśli chodzi o Alvareza to dla mnie razem z Diazem był najlepszy na boisku. Ja mecz ogladam bardzo uważnie i jestem bardzo obiektywny. Dawniej szlag mnie trafiał jak widziałem grę Diaza ale teraz gra bardzo dobrze i podkreślam to. Ale Wojtek od kąd przyszedł na R22 to z każdym meczem przechodzi samego siebie. Wiadomo że z krytyki jest hu. ale jak mogę bronić gościa za to dno? Nawet nie wiem gdzie szukać dla niego jakiej kolwiek obrony. Może buty ma złe, trawa pod jego stopami była gorsza niż pod stopami reszty piłkarzy, może wiatr wiał mu prosto w oczy? to jedyne choć śmieszne obrony Wojtka niestety;/ Chodź życzę mu jak najlepiej i fajnie by było żeby odnalazł tą formę z Zagłębie Lubin. Za taką kasę jaką on zarabia i za grę w drużynie Mistrza Polski wystarczy robić dobre wrażenie na boisku? jeśli tak to ja moge zastąpić wielu piłkarzy i obiecuje ze będę robił zajebiste wrażenie. Będzie mnie widać w TV bo ciągle będę leżał na murawie albo udawał kalekę na boisku. Za taką kasę to aż zajebiście jest Pajacować Dlatego poziom naszej ligi jest tak słaby. Bo wystarczy sie raz pokazać z dobrej strony i później udawać że się coś robi i ciepłą posadkę ma się do końca kariery.
Ostatnio edytowane przez wojtala88 : 03.04.2010 o godz. 22:46.
Odpowiedz cytując