Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2010, 21:48
banasik napisał(a):Wyświetl post
"

Na zachodzie po takim meczu Lewandowski trafiłby swoim dupskiem wprost na ławę, no ale tutaj jest nietykalny
Za zachodzie....tyle że temat jest o wschodzie - poza tym wszyscy wielcy tego świata też psują.Taki Ibrahimovic wedle Twojego schematu to powinien chyba co najwyżej kosić trawę na Camp Nou

Taki Lewandowski na dziś niestety bije wszystkich naszych asów o głowę i piszę to z przykrością bo łagodnie mówiąc - nie przepadam za nim.
Karny na nim ewidentny choć zgadzam się z którymś komentatorem że 'dodał trochę od siebie' i stąd taka a nie inna decyzja.To aktorzenie to jedyna wspólna cecha z naszym Łobo który dotknięty pada jakby kijem ktoś mu przywalił

Generalnie czeka nas jeszcze 2 tygodnie takich słownych gdybań i być może wszystko się wyjaśni.
Ja osobiście mam taką nadzieje że w końcu nasi zepną się i udowodnią wszystkim(w tym mnie) że nie są tak słabi a Amika nie jest taka mocna.
Bardzo rzadko się zdarza by w zasadzie wszyscy postronni komentatorzy, na mistrza typowali drużynę która ma 4 punkty straty do lidera.Dużej części z nich nie posądzam o jakąś niechęć do nas bądź miłość do kuchenek - po prostu tak to widzą i na prawdę będzie duża szansa by jednym dobrym występem zmienić to.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując