|
Pokuszę się o krótkie podsumowanie i moje własne oceny
Juszczyk 6 - Bardzo poprawny występ, przy jednym strzale na początku meczu zaskoczył mnie dość dziwną interwencją ale upiekło mu się i nie było z tego konsekwencji. Bronił pewnie - jak wychodził do piłki to wiadomo było kiedy, nie był nerwowy
Alvarez 6 - Cóż powiedzieć, bardzo mało błędów, aktywny w ofensywie, bardzo szybki
Diaz 7 - Dziś wyjątkowo walecznie i pożytecznie, bez głupich strat. Dużo piłek odebrał
Głowacki 6 - na swoim poziomie, bez zarzutu
Marcelo 6 - jw.
Łobodziński 2 - za jakąś aktywność ruchową mały plusik, jednak po stokroć minusy za wiele straconych piłek i bezsensowne zwody a raczej próby zwodów i holowanie piłki (aż do straty)
Piotr Brożek 3 - nie pokazał niczego szczególnego, miał jedną sytuację ale nie wykorzystał. Schodził do środka ale nic tam nie robił
Issa Ba 3 - dziś wyjątkowo słabo, mało aktywny w ataku, raczej wspomagał obrońców. Jedyny plus to taki że pokazywał się do gry gdy nie robili tego ci co powinni
Sobolewski 6 - po poprzednim dobrym meczu dziś nieco słabiej, ale wciąż bardzo dobrze. Walecznie i twardo. Miał szansę na gola
Małecki 5 - niedokładna gra lecz trzeba mu oddać, że się starał i nie przestał meczu, parę razy szarpnął lewym skrzydłem choć grał (stał) tam Piotr Brożek
Paweł Brożek: bez oceny - ciężko ocenić kogoś kto nie gra ani nawet nie próbuje grać
Boguski 4 - lepiej niż Brożek, trochę się pokazywał, miał jedną sytuację
|