|
A to moje oceny:
Juszczyk- 5, nic nie puścił, więc wystep w miarę pozytywny, ale bramkarz na Wisłę to nie jest.
Alvarez- 3, słabo, bardzo słabo, raz puścił za łatwo Gancarczyka, w ofensywie zero pożytku, za często podnosi piłkę, nie ma w ogóle smykałki do gryu kombinacyjnej. Nie jestem za jego transferem definitywnym.
Marcelo- 6 nie ma co skomentować, nieźle, błedów nie było
Głowacki- 6 wlaczy, stara się, motywuje innych
Diaz- 7 pozytywna postać tego meczu i Wisły, wlaczy, stara się jak mało kto. Do tego starał się atakować, może czasem mu nie wychodzi ale gdyby każdego zawodnika Wisły było tak pełno, jak jego to byłoby o wiele, wiele lepiej. Do tego, na co zwrócił uwagę Terlecki często Diaz znajduje się w naszym polu karnym i wybija groźne górne piłki. I gdyby porzeanalizować mecze Wisły jest to dość często. Dla mnie najlepszy zawodnik Wisły w tym meczu.
Łobodziński- 5+, cholernie ciężko coś pwoiedzieć. W tym meczu był to jedyny zawodnik który CHCIAŁ coś kiwnąć, zrobić coś inwidualnie. Czasem wychodzi, częściej nie. Jest lepiej niż było choćby p[ół roku temu, ale chyba również czas się z nim pożegnać. Do tego niewykorzystana świetna sytuacja.
Issa Ba- 4, o wiele słabszy niż wcześniej, może przez murawę. W każdym razie cięzko coś pozytywnego napisać
Sobolewski- 6, motywuje innych kolegów, walczy, nie do przecenienia w destrukcji. Do tego znalazł się raz w dobrej sytuacji, bo poszedł za akcją Boguskiego (gdzie był Małecki, Łobodziński?), wspmnieć należy kapitalne podanie do Łodzodzińśkiego w jednej akcji.
Piotrek Brożek- 2, po dobrym ostatnim występie dzisiaj katastrofa, Niewykorzystana sytacja, zero aktywności, choćby jednej akcji, słabe dośrodkowania.
Paweł Brożek- 1, dla mnie zero, zero, zero. On w ogóle grał?
Małecki- 5, kolejna dziwna postać. Jedna po prostu kapitalna akcja, ale przez resztę czasu mało obecny. Strasznie mało inteligenty piłkarz. Kiedy trzeba zwolnić, drybluje na upartego. Kiedy jest sytuacja do dryblingu, zwalnia grę. Zawodnik jednak chyba na ławkę.
Boguski- 3, słabo, nie pokazywał się do gry, dziecinne błędy w przyjęciu. Nie doszedł do żadnej sytuacji(nie licząc końcówki).
Kirm, Jirsak- grali za krótko by ocenić.
|