Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2010, 17:48
Cytat:
Przez takich jak ty Skorza trzymal sie stolka 2,5 roku bo najwazniejsze sa zwyciestwa 1:0 po tragicznych grach, kompromitacje z wszelkiej masci scierwem ale wazne ze mistrz byl ?
własnie ze nie. Nie o to chodzi zeby slodzic i wmawiac ze jest super. Dzis zagralismy bardzo slabo ale co z tego? Co mam sie zalamac i wyzywac pilkarzy od smieci? Po kiego chuja na forum robicie jakies stypy zamiast sie cieszyc ze dalej jestesmy najlepsi w Polsce i ze jednak to 1 miejsce nadal jest. Dobra ja koncze. Wy dalej placzcie bo Wisla dzis wygrała ale zagrała zle, Łobo zagrał zle, Brozio nie umie grac, Ba jednak nie jest Bogiem a gola podarowała nam Polonia, a ja sie bede cieszyl jak s****ysyn bo wygralismy mecz i zmierzamy po 3 tytuł z rzedu i 13 w historii. Moze tak juz musi byc, dla Was szklanka zawsze bedzie do polowy pusta dla mnie do połowy pełna. Nara placzcie dalej a juz w ogole najwiekszy placz to bedzie w maju bo zdobedziemy MP a co nam z tego jak znowu nie wejdziemy do LM. ;(((((((((((((((((((((((((
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując