Wyświetl pojedynczy post
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2010, 07:57
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Co do kiosków gastronomicznych dla kibiców - nie chcę krakać, ale jak miasto ich nie wyposaży to będą namioty i kolejki jak za PRLu. Przykład trybuny południowej, co z tego że są zostawione pod nie miejsca wewnątrz, skoro nie ma komu wyłożyć kasy na budowę i wyposażenie, a bez tego będzie tragedia z dostępem do cateringu dla kibiców. Dopóki jest czas trzeba lobbować do ZIKITu o to, ale chyba zdania w tej sprawie już nie zmienią. Wykonanie ich do sierpnia na 3 trybunach (o ile zdążą z zapleczem północnej w co póki cą wątpię) nie stanowiłoby żadnego problemu.
Zgodzę się, że kioski powinny byc wybudowane wewnątrz trybuny ale na pewno nie wyposażone. Chociażby ze względu na różne menu w różnych firmach cateringowych. Przykładowo jedna firma może potrzebować odpowiedni ruszt żeby sprzedawać kebaby, podczas gdy inna potrzebowałaby chlodnie dla kanapek (chodzi mi o takie Subwayowe kanapki). Wydaje mi się, że ewentualny zakup wyposażenia mógłby mieć miejsce tylko w przypadku kiedy rozmawiamy z konkretną firmą, która stawia konkretne wymagania co do wyposażenia.

Przecież kiedy oddawana do uzytku jest chociażby galeria handlowa, to zarządca nie wyposaża kuchni dla McDonalds, KFC czy innych firm.
Odpowiedz cytując