PiotrG napisał(a):

|
Z tego co mówiono, to oświetlenie płyty boiska ma być gotowe w sierpniu. Spodziewałbym się raczej końcówki sierpnia.
|
Fajnie jak by coś oficjalnego się w tej sprawie pojawiło bo de facto - dzień oddania oświetlenia to pierwszy dzień gdzie możemy mówić o jakimś sukcesie.
Boje się tylko że uefa bez oświetlenia, nie zgodzi się na rozgrywanie meczów w pucharach na Reymonta - a wiadomo że zazwyczaj miesiące gdzie grają nasze kluby to lipiec - może sierpień.Móc to rozgrywać na Reymonta to na pewno była by dobra promocja stadionu.
Co do reszty - żarcie jakieś się pojawi bo to dobry interes a jak to będzie wyglądało , tego pewnie nie wie dziś nikt.
Martwi mnie sytuacja ze skyboxami - jak dla mnie to takie samo miejsce do oglądania jak krzesełko, czy skórzany fotel, no ale jak już ma być inaczej to mam nadzieje że Wisła w tej kwestii dogada się z miastem i weźmie to na siebie bo komiczne by to było gdyby kto inny to wykończył i zarabiał na tym kasę - podobnie jeśli chodzi o punkty gastronomiczne i restauracje - To chyba nie przekracza możliwości Wisły/TF by podpisać dobre umowy i czerpać z tego zysk.