Genio napisał(a):

re adamafia
W grze jest juz PMC "TS Wiselka". Polecam.
Dla niezorientowanych - pmc to 'player managed club'. W Football Superstars PMC pelnia role podobna do gildii (przypominam ze to w koncu MMO).
re genio
Mnie tam ostatnie zmiany sie bardzo podobaja. Latwiej sie gra mecze (tzn, nie trzeba dlugo czekac na mecz). Miasteczko jest fajne, nie trzeba nigdzie daleko lazic, wszystko mozna zalatwic w pare minut+ cholerny czas loadingu przy wchodzeniu/wychodzeniu ze sklepow itd. Nawet z powolnymi przejsciami wszystko jest duzo szybsze niz zapieprzanie z jedej wyspy na druga po jakiegos skilla i z powrotem do baru.
Usunieto Kickabout. Wiem, ze graliscie sobie tam puchar Wislakow.
Ale oprocz towarzyskich meczykow w "KA" Ruscy (przewaznie.. ale w sumie to wiekszosc hardkorowych graczy) grindowali swoje staty przez co 3, 2 liga byla bezsensowną rypanką.
Polecam wszystkim te gre. Ma dosc duze wymagania, jest kiepsko napisana i zoptymalizowana - coz. Ich producentem nie jest Blizzard, Konami czy EA. To mala angielska firemka, ludzie ktorzy tworza te gre z pasja. Nie mozna oczekiwac zbyt wiele. Ale ta gra ma cos w sobie takiego, ze potrafi nawet uzaleznic. Ja przez dlugie miesiace nie potrzebowalem zadnych innych gier na moim PC.
Polska scena w grze to osobny rozdzial. Jest pare klubow, jeden bardzo silny zaliczany do elity (Footstars). Wielu znakomitych polskich graczy (czesc to cwaniaki

ale wielu moze Wam bardzo pomoc gdy zaczynacie sie w to bawic). No i przede wszystkim... Polska jest aktualnym mistrzem swiata.
Po 3 zwyciestwach w grupie, o ile pamietam. Polfinal z Niemcami 7:0 (!!! a jak plakali pozniej!) i final z Turcja 5:1.
Jak ktos ma jakies pytania to byc moze odpowiem (nie mam za duzo czasu). Troche o tym i tamtym wiem, bo bylem "selekcjonerem" tej zlotej reprezentacji. Nick w FS : szczebon/gascoigne