Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.04.2010, 12:47
Pero napisał(a):Wyświetl post
Co do dnia otwartego to mam nadzieję że do tego czasu zamontują przynajmniej z pół sektora krzeseł, żeby zobaczyć jak się będą komponować i czy są wygodne.
Druga kwestia to taka że mam nadzieję że przed sezonem zarządca stadionu nie zapomni o tak ważnej kwesti jak umycie krzesełek na D i E bo są naprawdę w fatalnym stanie.
Znając zycie to krzesełka będą czyścili kibice

For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Przeciez nikt nie mowi, ze inne stadiony budowane w Polsce sa tansze...wrecz przeciwnie. Tylko jak to ma sie do cen np. na rynku niemieckim? U nas wybudowanie takiego obiektu powinno byc znacznie tansze, a jest drozsze i w dodatku wrazenia artystyczne bardzo srednie(konstrukcja rodem z lat 80).
Wygląd estetyczny nie ma wspólnego nic z kosztem stadionu. Jakby u nas zrobili elewację z membramy albo zrobili któryś z projektów z konkursu który był przed rozpoczęciem budowy trybun wschodniej i zachodniej to zapewniam że stadion byłby bardziej efektowny a koszty pozostały takie jakie są.
Tak mi się wydaje że gdyby pomalowali ten beton jakoś sensownie na biało-czerwono to z tymi niebieskimi elementami dachu wyglądałoby to fantastycznie
Odpowiedz cytując