Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2010, 08:21
PiotrG napisał(a):Wyświetl post
Mnie zastanawia 25% powierzchni stadionu.
Część sportowa - to przecież 3 kondygnacje na trybunie wschodniej (strefy kibiców + -1, jako techniczne i pomieszczenia konserwatora murawy), po 1 na N/W i 5 z 6 kondygnacji trybuny zachodniej, a to na pewno jest więcej niż 25% powierzchni obiektu. Żeby odbył się mecz trzeba wynająć strefy kibiców, szatnie dla zawodników, sędziów, kontroli antydopingowej itp, zaplecze mediów, a to przecież kupa powierzchni. Zresztą nie wiem jak oni to przeliczają. Raczej skłonny jestem sądzić, że te 25% odnosi się do powierzchni biur, które Wisła chce wynająć pod siedzibę kl
ubu.
Trzeba czekać, bo miasto jaj ognia unika wszelkich rzeczowych odpowiedzi na temat przetargów i rozmów o wynajem obiektu.
Też tak mi się wydaje - chodzi chyba o 25% powierzchni komercyjnej i całą sportową tj.60-70% całego stadionu.Jesli mowa byłaby o 25% z całości - to z tego by wynikało że 75% to komercja a tak nie jest napewno
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując