Wyświetl pojedynczy post
universe
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.03.2010, 00:23
Ze swej strony dziekuje tym, ktorzy pojechali do Polkowic, bo i mnie tam reprezentowali. Troche dziwi, ze tylko 12 osob wspieralo Wiselke na tak waznym meczu, no ale na pewno nie mnie innym cos zarzucac.

Dzieki, ze co nieco napisaliscie o postawie naszych koszykarek, dla mnie akurat dosc istotne.

Heh, wydawalo sie, ze w tym sezonie wszystko zeszlo sie w odpowiednim miejscu i czasie tj. te konkretne koszykarki, sztab, "gora" i wspaniali kibice, zeby cos wyjatkowego razem osiagnac. W Eurolidze rzeczywiscie sie udalo i oby jeszcze na tym nie koniec

Jesli chodzi o rozgrywki krajowe, to jakies bledy zostaly popelnione, np w tym, ze niektorym zawodniczkom przyszlo w ogole do glowy troche polska lige lekcewazyc. Trener Hernandez za bardzo szuka winowajcow poza soba i druzyna jak na moj gust

PS. Apropos "wydarzenia" - pan Mietta rozsadny gosc i nie robi z igly widel, ku rozczarowaniu mediow zapewne.
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing)
Odpowiedz cytując