Nie nie orientuje się.
Spróbuje się zorienować w temacie.
Nasze pole wyboru było też zawężone - po prostu przedstawiono nam 5 modeli krzesełek, które zapewne Polimex mógłby dostarczyć i trzeba było wybrać.
Cieszy i to, bo gdyby wybrano inne raczej słabo by to wyglądało.
Idealnym rozwiązaniem byłoby puścić zapytanie do nastu firm zajmujacych się tematem tak aby każda z nich dostarczyła swoje siedzenia i żeby dało się je przetestować.
Jednak zapewne ze względu na notoryczny brak czasu takiej opcji nie wykorzystano.
Tak jak mówiłem dobrze, że przynajmniej był jakiś wybór i mogliśmy przejrzeć dostępne modele.
Gorzej byłoby gdyby ktoś kompletnie niezorientowany wybrał krzesełka np ze względu na ich estetyke wyglądu.
Co do tych krzesełek na Legii to wydaje mi się, że mogą być nieco wygodniejsze, ale wyglądają na dosyć liche.
PS. Fotek pozostałych krzesełek nie mam.
ps znalazłem strone megan siting
http://www.meganseating.nw.pl/megan/pl.htm
ze strony "Dzięki odpowiedniej infrastrukturze wydziałów, odpowiedzialnej pracy zatrudnionych osób i doskonałej współpracy z kooperantami, firma
MEGAN SEATING produkuje rocznie około 30.000 foteli, które montujemy
w Polsce i w kilkunastu krajach świata.
"
Skoro rocznie produkują 30 tys sztuk to zamówienie od Polimexu będzie interesem życia dla nich.
Wydaje się jednak, że Nowy Styl Group mógłby być lepszy, bo mają wieksze doświadczenie w samych krzesełkach stadionowych. Oby megan się sprawdził.