Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2010, 22:27
rav napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, że amatorzy, którą ją podpalili, nie pomyśleli o tym wcześniej.
nie znasz powodu co i jak a oceniasz cały ty

ale to nie powód by wszem i wobec się tym "chwalić" i żeby się powoływać na jedyne źródło.

Cytat:
Tu zawsze będzie między nami różnica. Dla Ciebie winny jest ten kto pisze, a nie ten co głupio robi. Dla mnie odwrotnie..
wszyscy się wtedy powoływali na was inaczej nikt by nic nie pisał, że race są niebezpieczne i że podpalono stadion

dziwnie to zdanie brzmi o winnych bo dlaczego jeszcze nie opisałeś sytuacji na linii TS - Salvator?

naprawdę dużo tekstów możesz napisać w oparciu o swoją zasadę
Cytat:
Dla Ciebie winny jest ten kto pisze, a nie ten co głupio robi. Dla mnie odwrotnie
Cytat:
I wydawało mi się, że ten temat sobie wyjaśniliśmy
już dawno tylko ty z takimi tekstami wyjeżdżasz i wracasz\

ja już nie dyskutuję co miałem napisać napisalem

oboje wiemy jakie patologie i zachowania mógłbyś opisać, nawet gorsze niż wspomniana sektorówka, masz prawo selekcji co napisać, a czego nie...
Ostatnio edytowane przez PvD : 29.03.2010 o godz. 22:37.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując