Wyświetl pojedynczy post
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2010, 20:31
rav napisał(a):Wyświetl post
PvD, biorąc pod uwagę kontekst Twojej wypowiedzi uznałem, że tłumaczysz fakt spuszczenia powietrza m.in. tym, że zostałeś (nie tylko Ty) przez zawodniczki zignorowany.
coś źle zinterpretowałeś bo nie pierwszy i nie ostatni raz zapewne kibice będą ignorowani

Cytat:
Coś źle zinterpretowałeś, absolutnie nie mam nic do osób, które były w Polkowicach. Niestety, jest ich (Was) tak mało, także przez taką postawę jaką zaprezentował OSFP ("nie byłeś = nie jesteś swój").
No i sprawa jasna

z mojej strony koniec tego wątku

O nic nie skamlę tak na przyszłość.

Ja miałem bardzo udany wyjazd do Polkowic dopisywał i humor w trakcie meczu po meczu jak i na powrocie. Myślę, że są osoby które mogą potwierdzić.

Mecze pokażą czy ktoś odwrócił się od tej drużyny czy nie, a nie to czy spuszczono powietrze w kołach. Jak można tak mówić, że to odwrócenie się od drużyny? ale Pani kapitan wyrazie środowiska fanatyków nie znosi
Ostatnio edytowane przez PvD : 29.03.2010 o godz. 20:36.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując