Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.03.2010, 20:30
Kuba napisał(a):Wyświetl post
próby wytrzymałościowe raczej były skromne - troche kopania i skakania 2-3 min

to co ja robiłem było raczej lekkim testem - z tego co wiem najbardziej wcześniej wyżywali się ludzie z Polimiexu

a tak poważnie to nie obawiam się o to, że ktoś będzie wyrywać krzesełka, zwłaszcza, że sektor C oraz AIB będą drogimi sektorami nieco wyższej klasy.
Poza tym kultura kibicowania się zmienia - kiedyś najwięksi chuligani nosili ciuchy z lumpeksu i palili klubowe . Teraz sami mają kluby i sklepy z drogimi ciuchami
Kuba a masz może informacje czy taki model krzesełek jak znajdzie się u nas występuje już gdzieś na jakimś Stadioni, np. zagranicą bo ciekawi mnie to.

mi się napewno bardziej podobają niż te LEgijne nocniki... ale cóź niektórzy chyba swojego nie znają a cudze chwalą na zasadzie.. co nie nasze to lepsze...

KaRaSTSW napisał(a):Wyświetl post
Niestety ale MASAKRA te krzesełka :( Mozna było duzo lepsze miec :(
ta...podejrzewam że dużo lepsze za dużo WIĘKSZE pieniądze do tej pory się nie nauczyliście że u nas niski koszt to priorytet
Ostatnio edytowane przez wiertar : 29.03.2010 o godz. 20:34.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując