1q2 napisał(a):

|
Legenda legendą ale liczy się bolid.Normą jest sytuacja gdzie ktoś zdobywa mistrza, przechodzi do słabszego zespołu i ma problem ze zdobyciem choćby punktu.Mercedes to konkretny team tyle że teraz z roku na rok mamy takie zmiany że nic nie wiadomo - Jeśli Schumacher chce tu wrócić na 2, 3 sezony to myślę że to dobra decyzja bo sytuacja będzie się normalizowała.
|
Ja się cieszę ,że wrócił, bo może do niektórych dojdzie ,że jego tytuły to przede wszystkim bolid. Jakim doskonałym jest kierowcą widzieliśmy wczoraj, jak czołgał się za maruderami, jak przez kilkanaście okrążeń nie mógł sobie poradzić z J. Alguersuari. A samochód? Rosberg ma inny ? Po dwóch wyścigach 2:0 dla Nico i 20:9 w punktach. A zobaczcie jaką stratę miał do Buttona.
Jeśli Schumacher chce tu wrócić na 2, 3 sezony to myślę że to dobra decyzja bo sytuacja będzie się normalizowała
On ma 41 lat, o jakich sezonach mówisz? Bufon myślał,że wróci , to wszyscy padną przed nim na kolana. A tu nie ma zmiłuj się. W tym wieku to niech sobie kosiarką w ogródku pojeździ.
Sorry za złośliwości ,ale nie trawię faceta.
Mistrz jest jeden .
http://www.youtube.com/watch?v=0NQSV...aynext_from=PL