Wyświetl pojedynczy post
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2010, 12:29
Mango napisał(a):Wyświetl post
Gdyby Brożek dostawał porządne podania prostopadłe to by walił gole ... Ale kto mu ma takie piłki zagrywać ? Brakuje rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia i tu liczę na szybki i chwalebny ,, powrót,, Garguły .
A jak zostawał królem strzelców, to jakich to wspaniałych rozgrywających mieliśmy w klubie?

Paweł jest totalnie bez formy, a to z kolei powoduje u niego frustrację i niechęć do jakiejkolwiek aktywnej gry. Przypomnij sobie, jak Paweł, będąc w formie, biegał, pokazywał się na pozycje, wracał się do środka po piłkę, ba...nawet był aktywny w odbiorze.

Teraz Paweł po boisku człapie. I nawet choćbyś miał najlepszego na świecie rozgrywającego, to nic to nie pomoże, bo to napastnik ma obowiązek wymusić podanie, sprowokować zagranie do niego poprzez pokazanie się na pozycji. Paweł zapomniał nawet o tak podstawowej sprawie, jak odskoczenie od obrońcy. Obrońca się cofa, a Paweł wraz z nim (!!!).

Ja po nim absolutnie nie jadę, żeby mi ktoś przypadkiem tego nie zarzucił. Żal mi chłopa po prostu i tyle. Mam nadzieję, że pod Kasperczakiem szybko się odbuduje, choć 8 kolejek to wcale nie tak dużo czasu.
Odpowiedz cytując