Wyświetl pojedynczy post
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.03.2010, 00:00
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Z punktami 1 i 2 się zgadzam, ale w punkcie 3 kolega przesadził na maksa, albo ja nie złapałem ironii...może linia defensywy jest porównywalna, ale na miłość Boską, jak można porównywać Uche z Łobodzińskim, Kirma z Kosowskim, Jirsaka z Szymkowiakiem, że już nie wspomnę o napastnikach... gdzie Małeckiemu, Boguskiemu czy Brożkowi do Żurawia, Franka czy nawet Kuźby... bez obrazy, ale buty im nosić...
Nie przesadzaj z tymi napastnikami Żuraw i Franek błyszczeli bo liga była wtedy słabsza i takie zespoły jak Katowice czy inne KSZO dostawały 5 za niewinnośc, uważam, że Brożek w formie z przed kontuzji był lepszy od Żurasia i Franka a Kirm jest porównywalny z Kosą tyle, że jak jest w formie. Jak nie byłem przekonany do usunięcia Skorży tak widzę, że jednak to był dobry ruch bo ktoś z tych zawodników zrobił cienie samych siebie. Dlatego trzeba się cieszyc ze zwycięstw a styl przyjdzie jak wróci forma Pawłowi gdyż gdy on nie jest sobą nasz atak się całkowicie kładzie na łopatki. Nie mamy 2 takiego napastnika bo Małecki na boisku jest kompletnie nieprzewidywalny dla przeciwników ale i dla kolegów z zespołu.
Odpowiedz cytując