Olivarez napisał(a):

Moje refleksje:
1. Piłkarze zareagowali pozytywnie, oprócz pierwszego gola dla Polonii przy którym nikogo nie było na drugim słupku.
2. Dość mam machania łapami i pyskowania po nieudanych zagraniach i wyładowywania frustracji na kolegach przez nasze pseudogwiazdeczki, zwłaszcza Małeckiego i Brożków, to nie jest nakręcanie się, to jest wprowadzanie nerwówki i kwasów do zespołu. Czas z tym skończyć.
3. Wisła za drugiego Kasperczaka (obecna) jest drużyną mocniejszą niż za pierwszego. Może wyjściowa jedenastka jest słabsza od tamtej z Szymkowiakiem, Żurawskim, Frankowskim, Kosowskim i Uche (potem Zieńczuka i Gorawskiego) ale teraz mamy szerszą kadrę bardziej wyrównanych skład i bardziej uniwersalnych graczy.
|
Z punktami 1 i 2 się zgadzam, ale w punkcie 3 kolega przesadził na maksa, albo ja nie złapałem ironii...może linia defensywy jest porównywalna, ale na miłość Boską, jak można porównywać Uche z Łobodzińskim, Kirma z Kosowskim, Jirsaka z Szymkowiakiem, że już nie wspomnę o napastnikach... gdzie Małeckiemu, Boguskiemu czy Brożkowi do Żurawia, Franka czy nawet Kuźby... bez obrazy, ale buty im nosić...