Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2010, 20:57
Podsumowując . Wisła wraca na właściwe tory , na pewno nie gra rewelacyjnie , ale poziom przyzwoitości już przekroczyła . Przyznam że po 3 pierwszych meczach tej wiosny byłem załamany jej postawą i wątpiłem że cokolwiek się zmieni , widac jednak że Kasper jakoś tą drużynę poukładał .

Ode mnie największe brawa należą się Issy Ba . Było wiadomo że fizycznie będzie wysiadał i dopuki miał siłe nie notował strat oraz świetnie rozgrywał , gołym okiem widac że to człowiek z innej ligi , działacze powinni jak najszybciej przedłużyć z nim kontrakt , zanim ktos nam go sprzątnie .

Kolejny plus dla Burligi , na jego szczęście Polonia praktycznie nie grała po jego stronie , a gdy już próbowała to kończyło się to na niczym .

Boguski choć znowu strzelił bramke , jest dla mnie ciągle cieniem zawodnika sprzed kontuzji .

Diaz .. wielkie brawa za bramke , mało kto zdecydowałby się na takie zagranie , a praktycznie 99% graczy w polskiej lidze nie zrobiło by tego z taką precyzją . Mozna na niego narzekac za te straty i faule , sam i narzekam , ale ambicja i wola walki u niego az kipią . I za to dzięki .

Kolejny mecz z Polonią Warszawa .Taka gra jak dzisiaj , powinna wystarczyć do pewnego zwycięstwa
Odpowiedz cytując