Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2010, 15:25
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Może i szmatławce ale stwierdzenie że u nas opieka medyczna nie istnieje raczej ciężko do kategorii pierd..... zaklasyfikować. Mało jest przykładów tego że zamiast stawiać na nogi doprowadzają do ruiny zawodników? Nie znam ani jednego przykładu piłkarza który po kontuzji wrócił do chociażby 80% stanu z przed kontuzji. Odwrotnych przykładów chyba nie trzeba przytaczać. Smutne to co tam napisali ale niestety prawdziwe.... Niedzielan, Dawidowski jak tylko trafili gdzie indziej zaczęli grać i to dobrze grać , zapierd... na boisku. Głosy z tego forum w stylu Dawidowski to szmata bo od nas ciągnął kasę a w Lechii gra świadczą tylko o głupocie tych którzy je wypowiadają. Nikt mi nie powie, że Dawidowski z premedytacją stracił najlepsze lata do uprawiania sportu bo mu się nie chciało.Taa a potem poszedł do Lechii która o nic nie gra ( bo obiektywnie tak jest - jeżeli już to o utrzymanie) i nagle mu się zachciało. Myślę że mu się chciało - każdy normalny chce grać w lepszym klubie o wyższe cele za większą kasę. Po prostu ktoś w Lechii nim się profesjonalnie zajął i postawił go na nogi. Przykład Garguły - jakieś pierd.... o igle - ok, błąd w sztuce lekarskiej bezdyskusyjny ale nie przeszkadzający w grze ( przyznano to na ostatnich "oględzinach" Garguły). Problemem Garguły ( i wielu innych ) jest "super- profesjonalny" sztab medyczny w naszym klubie. Nie wiem, może się mylę - może akurat u nas trafiają się najbardziej ekstremalne przypadki medyczne? Jakoś w to jednak wątpię.
Opiekę medyczną mamy w klubie do dupy. I nie tylko opiekę, tak samo jest z działem marketingu i kilkoma innymi pionami, w tym ze sportowym. Ktoś wie jak się ma kwestia boisk treningowych? Ktoś o tym myśli? Ktoś coś załatwia? Kiedy będziemy mogli trenować przez cały rok w niezłych warunkach? Kiedy będziemy mogli poważnie myśleć, że z naszej wiślackiej młodzieży będziemy mieli pożytek w pierwszym zespole?

Wszystko to prawda i wg mnie nie trzeba cytować zeszło.com
Odpowiedz cytując