Cytat:
|
Nie głaskajcie tak swoich piłkarzy, bo to wychodzi tylko na złe. Widać to z doświadczenia po Legii. Olewali grę przez kilka spotkań, a gdy naszła nagonka i szydera na nich, to w Gdańsku zapieprzali aż miło
|
Tylko za tydzien moze pojawic sie problem. Przegraja i powiedza ze nie wytrzymuja fizycznie bo w Gdansku tak zapieprzali hehe Mowie to bez zadnych uszczypliwosci. Wczoraj gra Legii tez mi imponowała, widac bylo ze chca ten mecz wygrac a nie zagrac i zainkasowac kase! Tylko wlasnie ciekawi mnie co by powiedzieli za tydzien jesli by przegrali mecz. Czy beda suzkac wymowki czy po prostu powiedza wprost ze dali dupy. W Polsce sie tak utarlo ze co porazka to trzeba to jakos usprawieliwic, ale bron Boze powiedziec ze za slabo sie gralo

Niech Wisla tez wezmie dupe w troki i razem z Legia niech zagraja takich meczow jak Warszawiacy wczoraj 50 przez 2 sezony to wtedy bedzie mozna powiedziec ze kopacze stali sie pilkarzami. I szczerze mowiac to tego zycze nam i Warszawie (no co

). Bo kto ma w tej lidze wyznaczac poziom jak nie kluby z wielkich miast gdzie sa podwaliny pod wielka piłke tylko brak wynikow. Jak beda wyniki to bedzie biznes, bedzie nawet wiecej fanatykow i stadiony po 30 tys beda za male.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.