Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2010, 12:03
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Niestety, ale nie jestem w stanie sobie wyobrazić obecnej Wisły, wyciągającej ze stanu 0:2 na 3:2 na wyjeździe skoro z tą samą ekipą kilka dni wcześniej przegrywamy u siebie 1:3. A tu co by nie mówić grajki chociaż żelowane pączki pokazali, że jak potrafią się wk..wić to stać ich na rozwalenie Lechii w Gdańsku. Moze to ta zapowiedź o karze wielkości 3-krotnej pensji tak ich zapaliła ? Jeśli tak to może spróbować to samo z naszymi ? Skoro prośby i groźby nie pomagają to uderzenie po kieszeni może zdziałąć cuda.
Moim zdaniem "zapaliła ich" nagonka z każdej możliwej strony. U nas nawet jak piłkarzyna pokaże środkowy palec, to i tak jest święty, a kibice be, bo jak to tak? Swojego piłkarza, który nic nie potrafi, obrażać? Dawidowskiego i Łobodzińskiego można, ale Pawełka? I dopóki te łajzy będą świętymi krowami, dopóty będą sobie grać na pół gwizdka, pokazywać faki itp., bo przecież co oni ryzykują? Nic. To my tam jesteśmy dla nich, wg ich rozumowania, a nie odwrotnie, a gawiedź kibicowska tylko ich w tym podejściu utwierdza. Levadia? Derby? Kiedy to było, przecież dawno już wszyscy zapomnieli. Jeśli o mnie idzie, to oni powinni mieć jechane za te derby na KAŻDYM meczu, bo są bardziej chronieni niż populacja żubrów.

Inna sprawa, że kolejnego meczu Legia już nie wygra. Wydaje mi się, że to jednorazowy zryw. Niezależnie od tego, z kim grają w następnej kolejce.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując