Wyświetl pojedynczy post
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2010, 10:52
Nie głaskajcie tak swoich piłkarzy, bo to wychodzi tylko na złe. Widać to z doświadczenia po Legii. Olewali grę przez kilka spotkań, a gdy naszła nagonka i szydera na nich, to w Gdańsku zapieprzali aż miło. Nie widziałem tak biegających i walczących piłkarzy z eLką już ładnych kilka lat. 90 minuta, a tu pressing na bramkarzu Lechii. W Turcji, Grecji, Serbii olewanie spotkań tak jak to robia u nas nie było by do pomyslenia. Kibice by 'zjedli' zawodników, gdyby oni lecieli w takiego wała jak u nas. Hiszpania, Niemcy, Włochy to samo, jak piłkarzom nie idzie, to po prostu na nich gwiżdzą i tyle. Nie wiem co to za moda w Polsce naszła, że nie mozna na piłkarza który gra w moim klubie nic złego powiedzieć. On reprezentuje mój klub, więc wymagam od niego walki, ambicji. Jesli spełnia te kryteria, to nie grozi mu żadna szydera. Ale jesli on olewa swoja pracę, to czemu go nie skrytykować? W końcu bierzę ładną kasę za to co robi.

Co do Kowala. Prosty z niego chłopak. Mówi i pisze to, co myśli. Lepiej, gdyby słodził piłkarzykom?
Ktoś tu zarzucił Kowalowi, że w studiu LM powtarza wypowiedzi po Borku. Jak powtarza? Zazwyczaj to on pierwszy się z nich wypowiada, gdy chodzi o kluby hiszpańskie. I jak dla mnie mówi całkiem sensownie. Jego wypowiedzi same w sobie też nie są złe. Facet się nie jąką, nie ma w jego mowie 'yyy' 'yyy'. Zdania są układane poprawnie. Może ma lekkie problemy z dykcją, ale przywalanie się dla samego przywalania jest głupie.
Poza tym to co cenię w Kowalu to równe traktowanie wszystkich. Jak ktoś zasługuje na ochrzan, to go dostaje (nie ważne czy jest z Legii, Wisły czy Lecha). Jak ktoś zasługuje na pochwałę, to ją również otrzymuje. I tyle. Nie faworyzuje nikogo, a przecież jako zadeklarowany Legionista mógłby nie jeździć tak po jej piłkarzach (a właśnie po nich jedzie najbardziej)

i podbijam prosbe kolegi wyżej (WioReXXX)- prosze pokazać jakąś nieprawdę, którą napisał Kowal np na weszło lub powiedział w jakimś programie.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 27.03.2010 o godz. 10:55.
Odpowiedz cytując