Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.03.2010, 16:55
maci0s napisał(a):Wyświetl post
7 kotów wyluzuj trochę... Meliska by się sprzydała... Napisz cracovia a nie obrażaj ich ot tak..
Wiem, że to normalne u nich na forum, ale może powinniśmy być ponad to...
Podkreślając to jak to oni są bardziej zydowscy niz pół Izraela niczego nie osiągniesz poza moim politowaniem, oraz zadumą nad (niektórymi) ludźmi na tym forum...

Właśnie o to mi chodziło kiedy pisałem że walą mnie wyniki Cracovii. Jeżeli uważam sie za kogoś lepszego ( a w tym przypadku tak jest) to nie zniżam sie do jego poziomu. Oni żyją nienawiścią do nas - bo tylko tyle im zostało. Dla mnie ważniejsze są nasze sukcesy od porażek Cracovii.

Co do Kirma - faktycznie gra straszną kaszanę, jak wszyscy. Niestety dogonił resztę pod tym względem a że oczekiwaliśmy po nim więcej to i może bardziej to widać. Dodatkowo ta "akcja" z Kasperczakiem tez mu chwały nie przynosi. Już nie raz pisałem co myślę na temat powrotu Kasperczaka do Wisły ale w tym wypadku uważam że zawodnik nie ma prawa robić focha trenerowi. Niestety to również obraz naszej drużyny. Kiedyś Brożek vs Skorża teraz Kirm vs Kasperczak. Jak sie zrobi wypadkową z aktualnej dyspozycji naszych kopaczy oraz klimatu jaki niewątpliwie panuje w drużynie to niestety coraz bardziej przychodzi liczyć na korzystne dla nas wyniki innych meczów.
Odpowiedz cytując