funkykoval napisał(a):
A no tyle, że w nim mąkę na piernik mielą - jeżeli nie wiesz. Do meritum - jak piszesz, że płacisz Pawęłkowi to
mam wrażenie, że ktoś tu jest megalomanem .......
NIe czepiałbym się, gdybyś napisał, płacę za mecz, płacę Wiśle ..... itd, ale z Twoich słów wynika, że ty TY opłacasz mu kontrakt
|
Z tą megalomanią to trochę chyba przesadziłeś. Wyrażając się że płacę jemu to była taka metafora. Zatem Ty tak poważnie czy jednak nie ?

myślałem że nie muszę każdego zdania pisać łopatologicznie, chyba normalnym jest że na coś pieniądze z biletów, koszulek i innych gadżetów idą. W jakimś tam % na jego kontrakt. Rozumiesz ?
funkykoval napisał(a):
|
Ale nie po to aby słuchać wyzwisk od własnych kibiców... Być może Ty lubisz jak ktoś Cię wyzywa od ch.... i k..... jak coś spieprzysz, ja dla przykładu nie lubię.
|
Też gram w piłkę w jakiejś tam lidze. Jeśli już taka sytuacja by się zdarzyła to mam na to wyjebane bo wiem że Ci ludzie są dla mnie nikim i nie zaprzątam sobie głowy nimi.
funkykoval napisał(a):
Ja sobie nie przypominam, więc udokumentuj ten fakt - z Werderu przeszedł do Bayernu czyli raczej kop w górę niż wyrzucenie), z Bayernu odszedł po pobiciu jakiegoś kolesia w pizzerii - może rzeczywiście był podawaczem piłek ?
|
Google nie gryzą, jeśli jesteś tak zainteresowany to poszukaj.
Pozdrawiam serdecznie