lucekj napisał(a):

nie czytałem tego co pisał Wolfy, ale jak mi radzisz to zrobić tzn że on też usprawiedliwia Maria, tak więc odpuszczam
No Żmijka, ale co ja Ci takiego robie, że jesteś uczulona na moje pisanie?
Ja też nie jestem za bluzganiem na stadionie na swoich bez powodu, ale tak jest w piłce nożnej i nic na to nie poradzisz.
o jakie osobiste wycieczki chodzi bo nie bardzo rozumiem?
|
Nie, on też nie usprawiedzliwa Mariusza, on tak samo jak ja potępia takie zachowania "widzów" (szczucie własnego zawodnika za to, że krzywo kopnął piłkę).
Tak jest w piłce nożne? A to ciekawe ... wiele stadionów w PL i Europie odwidziałam i jakoś nie spotkałam się z nagminnym szydzeniem, bluzganiem i obrażaniem własnego zawodnika za to, że piłkę krzywo kopnął. Są przypadki, gdzie kogoś ludzie gnębią, ale za to że przeszedł z nie tego klubu co trzeba/powiedział coś w wywiadzie/ect. Jak to niszczenie własnych graczy za słabą formę/małe umiejętności jest takie powrzechne to podaj mi proszę 5 przykładów z PL. Zawodnik-klub-zachowanie kibiców. Może rzeczywiście weszła nowa "moda" i się nie zorientowałam ...
A co do wycieczek to wybacz, ale czymże innym była Twoja żałosna uwaga dot. "oczek"? Bo raczej niczym innym jak słabą wrzutą.