Wyświetl pojedynczy post
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 22:50
Świetnie przesterowana rozmowa, z aspektu co on ****a robi, czy mu się odwaga z odważnikiem potentegowały na to czy aby napewno jesteśmy dobrymi kibicami...

Dla mnie jesteśmy zbyt dobrymi kibicami dla wielu niestety nieudaczników. Pawełek po wielu "akcjach" powinnien być wygwizdany, a dostawał wsparcie, nigdy nie odpłacił niczym nadzwyczajnym. Nigdzie nas nie zaakwalifikował, meczu jakiegoś nadzwyczajnego nie wygrał! Szkoda że tak to wygląda, teraz można się zastanowić czy jedno albo drugie wygwizdanie go nie podziałało by na trenera aby go w końcu zmienić, albo kupić kogoś wartościowego. Żył w swojej bańce, pompowanej przez nas samych i teraz za to tak dziękuje.

Raz to napisałem napisze jeszcze raz, ja bym go nie karał za fucka a za to że jest idiotą i idzie w recydywę!

On jest piłkarzem, dostaje pewnie miesiąc w miesiąc z 80 tys zł, właśnie po to żeby w tygodniu zapierdalać na treningach a w sobotę wyjść złapać co ma złapać, a jak zajebie to usłyszeć gorzkie słowa, spiąć poślady i od poniedziałku zapierdalać jeszcze bardziej. A nie liczyc na to że kibic podejdzie i powie Mariusz nic sie nie stało, to mu może mówić żona, terapeuta, fryzjer czy ogrodnik.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując