felipe napisał(a):

|
Jeśli bydłem jest buczenie to czym jest fuck? Osoby publuicznej? W stronę kibiców, gdzie są także dzieci, kobiety?
|
Buczenie?
Biedactwa, tak tylko buczeliście sobie jak pszczółki, a tu nagle wam Pawełek palec wystawił.
Ja myślę, że dzieciom znacznie bardziej mogłoby zaszkodzić wysłuchiwanie językowego szamba w wykonaniu niektórych szyderców oraz bierne współuczestnictwo w takim zbydlęceniu.
Co do kobiet - seksista z Ciebie
Greeg napisał(a):

|
Ale o czym Wy piszecie. Albo kibice się szanują albo nie. Już nie ważne podział na pikników czy tych bardziej kumatych, powinniśmy szanować siebie bo to my z Wisłą będziemy całe życie a nie Mariuszek.
|
A czy ty rozumiesz, że niektórzy kibice mogą nie chcieć się utożsamiać z jakimiś bluzgającymi na naszych piłkarzy frustratami? Że jest nam - tak najzwyczajniej w Świecie - wstyd i nie uważamy Was za "swoich"? Czy muszę bronić jakiegoś buraka tylko dlatego, że kupił bilet i spędził większość meczu na przeszkadzaniu naszemu bramkarzowi? Dociera do Ciebie taka myśl?
Ja zgadzam się z For_Fun_, że dobrze by było tych kolesi w taki czy inny sposób ze stadionu wyrugować. Ale to tylko moja opinia...