Wyświetl pojedynczy post
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 10:54
felipe napisał(a):Wyświetl post
Jeśli bydłem jest buczenie to czym jest fuck? Osoby publuicznej? W stronę kibiców, gdzie są także dzieci, kobiety?
Jest akcja , jest reakcja - tak to zazwyczaj się dzieje.Gdzie wiem że jest to średnie usprawiedliwienie.Tak jak pisałem + słaba psychika, bezsilność, no i pewnie jakieś tam znaczenie ma to że to ostatnie 2 miesiące jego w klubie.

Przykład Pawełka pokazuje też gdzie my się dziś znajdujemy - broni koszmarnie,nikt na razie nie decyduje się na zmianę w bramce, gdzie powinno to nastąpić dawno temu - wygląda na to że reszta jest jeszcze bardziej koszmarna, a tak na prawdę to w ogóle bramkarz jest na dziś najmniejszym problemem, bo te 6 porażek za które poleciał Skorża, on nie odpowiada, bo nie da się wygrać żadnego z tych meczów jak nie strzela się ani jednej bramki.

FraMat napisał(a):Wyświetl post

Takie zachowania piłkarzy powinny buć tępione na naszych stadionach
Tu się zgadzam - może to nie jest dobre porównanie ale to trochę tak jak aktor w teatrze, co zapomina tekstu, myli się - jest reakcja widowni a on jedzie z paluchem.
To też nie przypadkowe że ofiarę robią z siebie miernoty - by przypomnieć tylko Iwańskiego i Grzelaka.Gdyby taki filmik wyszedł gdzie snuję się po boisku - po 5 minutach od gwizdka 2 połowy, to bym się chyba ze wstydu spalił a gość się w****ił wyraźnie

Pawełek powinien co najwyżej udzielić wywiadu i normalnie powiedzieć co o tym myśli a nie zachowywać się w stylu - nie podoba wam się moja gra...to w...ć

gdzie tak jak pisałem - druga strona dołożyła też grubo do pieca, bo cały zespół gra lipę jakiej oczy nie widziały dawno a dostaje się tylko jemu - jeśli już to tak jak po derbach,trza by wygwizdać wszystkich.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.03.2010 o godz. 11:04.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując