Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 10:48
Jestem chyba na tym forum najstarszym, najdłużej krytykujacym Pawełka kibicem.
Krytykowałem go już od jego pierwszych meczów w barwach Wisły i wykazywałem jak bardzo jest słabym bramkarzem.
Robiłem to wtedy, gdy wiekszość na tym forum uważałą mnie z tego względu na idiotę, który śmie dostrzegać w ich "Wislaku" braki techniczne i brak mocy psychicznej.
Poczatkowo szydziłem z niego, ale od pewnego czasu już dałem sobie spokój. Teraz robi to za mnie większość forumowiczów, a ja ograniczam się jedynie do stwierdzania faktów.

Sprawa z fuckami nie jest prosta.

Uważam, że podczas meczu kibice, pikniki, czy ktokolwiek przychodzacy dopingować, czy oglądać mecz Wisły nie powinien szydzić z naszych piłkarzy. Wtedy bowiem przeszkadzamy Wiśle. Chociaż mnie samego tez nieraz skręca gdy widzę ten brak koncentracji, niefrasobliwość, czasami niechlujność w grze Pawełka. Też mam ochoty wtedy go wygwizdać. Albo "nagrodzić" oklaskami za złapanie łatwej piłki.
Nigdy jednak tego nie zrobiłem. Najwyżej wyżywałem się na forum.

Teraz Pawełek. Jest mu trudno. Niektórzy jednak wyrządzają mu niedźwiedzią przysługę każąc wierzyc, że jego brak koncentracji i niechlujstwo jest wynikiem zaszczucia przez prase i kibiców.
To nieprawda. Ale Pawełek trzymając sie kurczowo takiej interpretacji, woli zamiast pracować nad sobą i swoją koncentracją, odpyskować, pokazać fucka i wyładować w ten sposób swoją frustrację.

Jednak to Pawełek jest osobą publiczną a nie wyśmiewający go kibice. To on reprezentuje Wisłę i jesli już kiepsko ją reprezentuje swoją beznadziejną grą, powinen przynajmniej umieć zachowac sie godnie w sferze publicznej.
Natomiast takie fucki, choćby w jego sytuacji zrozumiałe (wiele słabych psychicznie osób reaguje taką agresją) nie mają prawa mieć miejsca.

Jesli klub przymyka na to oczy (co rozumiem, bo nie może sobie pozowolić na zawieszenie bądź co bądź jedynego bramkarza) to powinna zająć się tym komisja dyscyplinarna (nie wiem jaka Ligi? pzpn?)

Takie zachowania piłkarzy powinny buć tępione na naszych stadionach
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując