Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2010, 10:07
Fuks napisał(a):Wyświetl post
I jak do "prania brudów" we własnym gronie mają sie te newsy o Kasperczaku na stronie skwk?
SpoXster napisał(a):
komus moze sie nie podobac ze przyszedl, ale to wszystko jest zalatwiane na forum i tylko tu .. poprzez luzna gadke
luzna gadka jak i tu tak i na stronie SKWK (zreszta nie ma tam nic w stylu Kasperczak ch..) i jest tam zamieszczona normalna krytyka , bez wyzwisk , zreszta poparta faktami

SKWK napisał(a):
Obłęd! Człowiek, który pozywał Wisłę do sądu, upominał się o każdy grosz, mimo że przez jakiś czas za 95 000 zł miesięcznie nic nie robił został trenerem Wisły za Macieja Skorżę.

Kasperczak zyskał poklask wśród części fanów Wisły po tym jak Wisła udanie grała w europejskich pucharach w sezonie 2002/03. Potem mając do dyspozycji reprezentację Polski odpadał z europejskich pucharów z ... Valerengą Oslo oraz Dynamem Tbilisi.

Po zwolnieniu Kasperczaka w 2005 roku rozpoczęła się antywiślacka postawa trenera. Pozwanie Wisły do sądu, oczernianie właściciela, nawet doradzanie Cracovii jak wygrać derby z Wisłą. Kasperczak po kilkunastu miesiącach bycia bez pracy w Polsce podjął się misji pracy w zabrskim Górniku, którą to drużynę (niezłą personalnie i mocną pod względem finansowym) spuścił do II ligi.

Teraz ma być zbawieniem Wisły? Jednak ten świat nie nosi w sobie już żadnego honoru i żadnych wartości.

ja nic w tym zlego nie widzę.. a Ty?

odroznij teraz ten tekst powyzszy od zachowana na stadionie wobec Pawełka..

mozna w normalny sposób podsumować rolę Pawełka w Wiśle? można..

*KoTeK* napisał(a):

Nie pamiętam żeby któryś z piłkarzy pokazał w kierunku trybun środkowy palec.

a czy on ot tak pokazał ten palec? nie ..

...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Obrońcy Pawełka są dla mnie śmieszni. Wszędzie ten gość byłby już zawieszony z trzykrotną karą pieniężną. Jak zwykle u nas musi wszystko stać na głowie.

Usuń Levadię z tej wyliczanki:
http://www.youtube.com/watch?v=YOlpSI1GYPM
a czy ja go bronię? on jest mega słabym bramkarzem.. i nie nadaje się do Wisły!! tylko na ch.. go wyzywac podczas gdy stoi między słupkami Wisły a do konca zostalo raptem kilka kolejek.. o to mi tylko chodzi

poza tym o co Ci sie rozchodzi z tym filmikiem? jak go uwazam za przecietnego bramkarza tak wiem ze wystarczyloby zeby taka pilke puscil jakikolwiek inny bramkarz i nie byloby tematu.. normalny strzal, poszla kozlem po ciele i wpadla.. tyle ze wielu juz z przywyczajenia sie go upie..
powtarzam, napastnikow rola bylo strzelenie goli i nie byloby tematu przegranej z Levadią..

PAWEŁEK POWINIEN ODEJSC PO SEZONIE Z WISLY. ALE POKI U NAS NIE... NAJLEPIEJ NIECH WIEKSZOSC TRAKTUJE GO JAK POWIETRZE. BEZ DOPINGU DLA NIEGO I BEZ WYZWISK, NIECH CHLOPINA DOGRA DO KONCA SEZONU.. I ZEGNAMY SIE

ja tak robie i od razu mi lzej na duszy.. juz za niedlugo skoncza sie meczarnia zwiazane z patrzeniem na pilke skierowaną do Mariusza..

tekst ktory cytujesz pochodzi z weszlo.com, a oni maja za zadanie podlic kazdego od pilkarza, po trenera konczac na sprzataczce.. tak wiec mnie to ani ziebi, ani grzeje.. taki ich styl, nic innego napisac nie mogli
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 25.03.2010 o godz. 10:22.
Odpowiedz cytując